Motivations brist och veckans tips

måndag, november 09, 2015

Ibland är inte motivationen på topp direkt. Typ som idag. Ok den är sällan på topp på Måndagar men idag är den ruskig låg.  Jag brukar inte skippa några Träningspass om jag inte har nån bra ursäkt (ok, det kan finnas ganska gott om dom också) men idag var det bara näää, inte en changs.

Inatt somna jag bara runt halv2 låg o vred mig halva natten, sen har det varit full fart hela helgen och jag kanske inte var helt 100% heller.  Det har varit helt galen dag på jobbet också.  Så skjuter på schemat en dag och hade fixar kväll.

Eller rättare sagt Bastu bänk byggar kväll (hur många särskrivningar kom det med här?). Fixar kväll låter bättre!

Såga såga såga

Nu har jag kommit ett steg närmare. Alla bastu-lavar är utsågande för bänken, stommen är klar.
Dörren sitter uppe. Nu ska jag bara få hit en elektriker som kopplar in aggregatet. Eftersom bastun är så liten så tänkte jag sätta ihop det sista efter elektrikern varit här. Men nu är det nära. =)Veckans tips då, eller det här är Årets tips!
Skaffa inte Garmin Vector pedaler! Vilken jävla skit produkt det är. 
 Det kommer nog bli bra snart (LOL), men hur fan kan man släppa en sån här kass produkt på marknaden är ofattbart. Då köpte jag även Vector 2 med förhoppning att flesta problemen skulle vara lösta, men nej nej. Senaste beta uppdateringen jag körde funka dom hyfsat bra. Så körde jag den senaste officiella som kom igår. Då sket sig ju allt ingen kontakt mm. Man blir lite less. Dagens andra fixar grej var få igång pedalerna.  


Veckans riktiga tips ( den ovan mest var mest vett) är skaffa en skärmskydd av "glas".
Jag införskaffa denna: 

Var ute och sprang igår och skulle bytta spellista. Sumpa telefonen på grusvägen med displayen ner.
Självklart, aaaaallltid display ner på stenen!!!

Stenskott

Trodde det var helt kört, men display skyddet tog faktiskt hela smällen.

Sprickorna kom efter jag tog bort skyddet.


Den är lite dyrare men rädda nog mig från ett skärm byte.
Dessutom är glasskydden lite mer som displayen. Jag gillar inte "plast" skyddet blir lite segt o dra fingret över skärmen och gillar inte känslan. 
Nu blir det lägga sig tidigt och ladda för imorgon. Då blir det åka av.

You Might Also Like

0 kommentarer