Löpning på Bosön och Bihålle koll

måndag, februari 02, 2015

Riktigt härligt härligt ute.  Om man gillar snö då.
Det har vräkt ner ordentligt med snö, och det verkar hålla sig under 0an så kanske ska anstränga mig och hämta skidorna. Dom är vallande och klara, det kom snö någon dag förra året men jag han inte hela vägen fram till spåret.

Härliga vädret


Ikväll var jag iväg med klubben Bosön för lite fart träning.  Jag grymt bra fart på benen, medan jag halka omkring på parkeringen. Sen in för uppvärmning och lite löpskolning.

Har inte kört fart träning på väldigt länge. Jag är ganska gammal nu så mina tids angivelser är ganska långa. Första intervallerna gick ganska hyfsat, personal från Bosön sprang brevid mig med en syrgastub vet inte varför. Sen mot andra intervallen med en hjärtstartare, och mot slutet ett gäng med en bår. Dom behövde inte springa så fort alla fall. Dom tränade säkert också, sammanträffande att dom sluta exakt samtidigt. Säkert ett populärt pass vi körde.


Jag ladda upp en bana av dagens pass om någon vill springa :)Jag kände mig väldigt nöjd med dagens pass, fick bra med fart vissa rundor och inte helt överraskande så är snarare bristen konditionen. Behöver mer såna här pass och man pushar inte sig själv lika hårt när man kör själv.


Min pulskurva, den komm inte upp till max, laktos tomten han komma innan.Riktigt kul att springa här. Och kommer bli mer nu.


Tidigare idag var hos specialist kliniken för kolla mina bihållor. 
Först sprutar dom in bedövnings medel. Är det så jävla svårt att sätta nån på smak på det, typ jordgubb eller nåt.  Smakade riktigt illa allafall.  

Sen underliga, peta lite lätt med en tång, sen en pinne, sen en platt pinne, sen nån konstig grej.
Sen åkte allt i en låda, stackars jävel som måste diska allt.

Sen kom kamera inspektionen. Alltså det kändes inte alls något, utom när det kittlades lite i halsen.
Men.. den var typ sådär 3 decimeter lång slang på kamran. O sen när kamran väl nådde nosen var det inte så svårt att räkna ut att man hade 3dm slang upp i snoken. Det kändes inte så trevligt....

Resultatet: Jag ser inget fel!
Jag ser det mer som finn 5 fel annars går jag inte härifrån. Jag fått en otrevlig upplevelse och betalat för det dessutom. Hon får säkert betalt för göra det där..  

Kom ut med recept på nässpray alla fall. *tröstpris*
Skönt att ha det kollat alla fall, men  jag vill gärna veta varför jag får det så ofta. Men nästa gång jag hade misstänkt bihålleinflation skulle ringa dit o kolla på det då. Ser verkligen fram emot det igen.
Då menar jag inte bihålleinflamationen i jämförelse är det ganska trevligt.Kort uppdatering från gårdagen, kort sim, och ett styrkepass på Monarken.
Hade skiftgång med olika kompisar till Anton här också.  Anton fixa Silver pingvinen på simskolan. Jätte kul =).


Nu är det dags att krypa i sängs, har så jävla ont i vaderna så gå är inte ett alternativ just nu. 

You Might Also Like

0 kommentarer