Lördagens aktiviteter

söndag, oktober 11, 2009

Kände mig ganska bra när jag vakna igår. Hals värken var i princip borta.

Föreningen hade städdag ute på gården, även om jag kände mig bra så hade jag inte lust att springa runt och bära jord säckar och slita efter man legat hemma med feber, du skulle jag lika gärna kunna träna. Men har hade lite dåligt samvete. Missade typ förra städningen också, fast då hade jag en cykel tävling och efter jag kom gick jag ut och fråga om jag kunde hjälpa till. Gå aldrig ut i slutet och fråga ifall man ska hjälpa till, finns bara skit jobb kvar då, hehe

En vän fråga om jag ville med ut och gå en sväng på morgonen, så stack ner till centrum lite smygande ur min lägenhet.

Gick runt en sväng i väsby och genom centrum, riktigt skönt att röra lite på sig igen.

Åkte hem, sen åkte ner till centrum igen och köpte ett minneskort till telefonen, fan dom typ ingenting idag. Fikade med en annan vän också.

Skjutsade Anton till löwet sen, stackarn fått hög feber igen. Han är inte direkt gnällig av när han är sjuk, han tuffar på som vanligt men man ser på honom att han har det jobbigt. Men det är dessa dagiss tider, jag lär ju också åka på en hel del under resten av hösten o vintern.

Kände mig lite små slut efter man bara suttit hemma 3 dagar och sen ute och far.

Kollade på fotboll med 2 kompisar, sverige förlorade.

Sen gick vi ut och tog en öl, var ganska lungt. För en gångs skull köpte jag bara en öl, hehe

Däcka som en klubbad säl när jag väl kom hem sen.

You Might Also Like

0 kommentarer