Jra & Gym

lördag, september 12, 2009

Var helt förstörd igår somna klockan 18:00-20:00 yra omkring lite ny vaken och gick och la mig 22:00 (ännu en spännande fredag i mitt bagage) trodde man skulle vara utvilad när man vakna kl 10 imorse. Men sover man för länge bli ungefär motsatsen: seg, ont i huvet & vätskebrist.

Bestämde mig igår får att inte springa halvmaran och det var riktigt kanonväder idag också (det var alla fall kul för dom som sprang och arrangörerna, annars sågar typ folk lopp för det är kasst väder) så jag tänkte ta en tur på cykeln. Vart en JRA Delux enligt skolboken. Blir nog inte så många fler landsvägs pass i år så man njuta av det, skönt att rensa huvet lite också. Hade typ max puls 148 idag (såg väll nån brud vid rödljuset då) annars låg den på 130. Knyter jag skorna brukar den gå upp till 120 så det säger ungefär hur hårt det vart.

Studsa ner till gymet sen och körde lite armar & bröst (disco pump) och ben. Var hur lite folm som helst där, grymt skönt. Gick riktigt bra också. Enda att jag sträckte högra lår muskeln lite när jag körde (fan hette den när man tar ett steg framåt och böjer sig ner).

Nu ska jag på 30 års fest, ska bli grymt kul. En av mina bästa kompisar blir gubbe också, hehe

Får se vad man orkar köra imorgon. =)

You Might Also Like

0 kommentarer